Sommaren

 

Under sommaren bjuder vi in dig för ett par nätter för att njuta av festligheterna, det oändliga solskinet från ert balkong, ta en vandringstur, cykla eller paddla, eller springa över skogsleden. Se alla blommor som blommar eller hälsa på några av våra kollegor som erbjudar alla sorters aktiviteter och utsiktsmöjligheterna. Vi har alla sorters (vandrings)kartor för att hjälpa dig hitta vägen i Dalsland. 

Vi vågar att saga att vi är specialister på vandringsmöjligheterna i Dalsland. Vi bjuder dig hela kittet… Boende med utsikt från ditt balkong över en vackert vandringsdestination, frukost på altanen med utsikt över sjön, et lunchpaket, vandringskartorna med kartor hur man tar sig ditt och en två rättersmiddag med dessert och kaffe med solnedgång från altanen… 

Du väljer bland ett 20 tal vandringsleder utifrån boken "Vandra i Dalsland".Beskrivningarna hjälper dig alltid tillbaka till bilen som du kan parkera vid Baljåsen (Dalslands högsta punkt med utsikt över Vänern), Sörknattens bergs"rygg", vid Högalunds hällristningarna eller vid Tresticklands National Park. 

Under vintertid tar vi emot grupper för guidade snöskovandringsdagar. Vi kör dig mot fina vandringsdestinationer och guidar er grupp genom snön. På slutet av vandringen varmer vi oss vid runt elden och grillar vi älgkorvar eller burgare. 

I England skrev tidningen "The Guardian" en stor artikel om en vandringsresa över Dalslands pilgrimsled och några näyter hos oss. Den Holländska "Salt Magazine" publicerade en likadan artikel 

Call or mail us for further information or inquiries
00 46 (0) 532 51055
edsleskogswardshus@telia.com
Follow us
  • Booking.com
  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon

Copyright  2019 2023,

Edsleskogs Wärdshus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now